The 2-Minute Rule for بیماری پروانه ای سیمپلکس
The 2-Minute Rule for بیماری پروانه ای سیمپلکس
Blog Article
بیش از حد به کودک شیر ندهید. برنامه تغذیه ای کودک را که از روی ساعت و میزان لازم از پزشک دریافت کرده اید رعایت کنید
مجله سلامت دکترتو بیماری بیماری پروانه ای چیست و چه علائمی دارد؟
داروها سبب کنترل خارش، درد و درمان عوارضی همچون عفونت در جریان خون گردند. در صورتی که زخمها نشانههای عفونت گسترده همچون ضعف، تورم غدد لنفاوی و تب را بروز دهند، این امکان وجود دارد که پزشک آنتی بیوتیک خوراکی تجویز نماید.
سندرم کیندلر: نوع نادری از بیماری پروانهای است و باعث درگیری تمامی لایه های پوستی و شکنندگی بسیارشدید پوست میشود.
وقتی شکم کودک خالی است، سعی کنید او را روی پاهای خودش راه ببرید. برای اینکار می توانید از آغوشی نوزاد کمک بگیرید.
آزمایش قبل از تولد: خانوادههایی که دارای سابقهی بیماری پروانهای هستند، نیازمند به انجام آزمایش قبل از تولد و مشاوره ژنتیک هستند.
مراقبت از منطقه نگهداری پوشک: در صورت استفاده کودک از پوشک، باید نوارهای الاستیک را برداشته و نباید از دستمال مرطوب استفاده کرد و پوشک را با یک پانسمان غیر چسبنده یا لایه ضخیمی از پماد زینک اکساید استفاده کنید.
با انعکاس نور میتوان لایه یا لایههای پوست را شناسایی کرد و همچنین پزشکان عملکرد پروتئینهای مورد نیاز در رشد پوست را نیز بررسی میکنند.
این مصدومیت website در هنگام ترور او، سبب شد که نتواند پشت ماشین پناه بگیرد و سرانجام با گلولهای بهقتل رسید. فرض کنید او در آن ورزش مصدوم نمیشد، در این صورت شاید میتوانست جان خود را حفظ کند. مسلم است زنده ماندن او میتوانست تاثیرات زیادی در سرنوشت آمریکا و جهان بگذارد.
کتاب خواندن از عادتهای بسیار خوبی است که تاثیرات شگفتانگیزی در زندگی ما دارد. اگر علاقه به مطالعه و کتاب را در اطرافیان یا خانوادهی خود گسترش دهیم، تاثیرات زیادی در همهی زمینهها خواهد داشت. ما میتوانیم از کودکی فرزند خود را با کتاب سرگرم کنیم.
در صورت وجود دل درد، یک پزشک باید نوزاد را معاینه کند تا در صورت وجود علائم بیماری های دیگر، آگاه شوید
محیط خانه را خنک نگه دارید: دستگاه تنظیم کننده دمای خانه را به گونهای تنظیم کنید که دمای خانه ثابت و خنک باقی بماند.
اثر پروانهای بر چنین خاصیتی دلالت دارد. بنابراین ناامید نشوید! کارهای درست و تصمیمهای عاقلانه بگیرید و از تلاشهای تکنفرهی خود خسته نشوید.
بیماری پروانه ای یا اپیدرمولیز بولوزا یک بیماری ژنتیکی نادر است که پوست را چنان شکننده میکند که با کوچکترین تماس ممکن است پاره شود یا تاول بزند. کودکانی که با آن به دنیا میآیند «کودکان پروانه» نامیده میشوند زیرا پوست آنها مانند بال پروانه شکننده است.